Поиск

  • Статьи

Вісім причин, які можуть відлякати покупців вашої квартири

Відомо, що ніхто не купує житло всліпу. Опису квартири в оголошенні і рекомендацій рієлтора покупцеві недостатньо – він повинен поглянути на товар. Звичайно, головні фактори успішного продажу – сама квартира і її адекватна ціна, але інколи зриваються і сповна перспективні операції. Найчастіше причиною служать якісь особисті обставини або поява ще вдалішого варіанту для покупки. Але буває, що всю справу псують і самі власники. В данній статті представленні вісім  найчастіших помилок, які вони  допускають, показуючи потенційним покупцям свої квартири.

Підозрілість

Не потрібно з порогу вимагати у візитера паспорт, тим паче, якщо він прийшов з рієлтором. Перевірка документів неумісна – це не операція з продажу, а поки що тільки показ. Також зайвими будуть питання про подальше майбутнє квартири.

Настирлива реклама

Зрозуміло, що товар потрібно показати з кращої сторони. Про те, якщо, дуже емоційно нахвалювати квартиру та якість будинку, можна викликати підозру в покупця.

Питання про гроші

На показі квартири покупець не забов`язаний відчитуватись перед власником про те, звідки у нього гроші на купівлю квартири.

Недопустима грубість

Презирливість, грубість та критика зі сторони продавця не сподобаються потенційним покупцям.

Надмірна гостинність

Для показу квартири достатньо 10-15 хв. Тома не потрібно сажати покупця за стіл з чаєм та пирогами. Тим паче, що в нього скоріше за все заплановані інші покази.

Непотрібна конфіденційність

Більшість власників квартир не полюбляють, коли на показ квартири приїжджають усією сім’єю. Але з точки зору продажу, навпаки, добре, коли покупці можуть одразу обговорити свій вибір.

Хатні тварини

Рієлтори рекомендують по можливості прибрати домашніх тварин на час показу житла. Може виявитись, що у потенційного покупця алергія на шерсть або він боїться собак.

Непотрібні додаткові речі

Попередній показ – не кращий час, щоб пропонувати в додачу до квартири меблі чи побутову техніку. В покупця може скластися враження, що в нього вимагають додаткові гроші.

 

Комментарии0

комментариев нет, пока...

Подписаться на новости
На лифте быстрее